Aikuisten ryhmät 

Tule sellainena kuin olet!

Syys 2021

Kausi alkaa 6.9 ja päättyy 5.12

Vko 42 SYYSLOMA 

EI JUMPPIA!


Aikuisten ryhmät


Balanssi 

Rauhallinen ja kaikille sopiva tunti. Tunneilla huolletaan kehoa liikkuvuus-, keskivartalon voima ja tasapainoharjoittein. Tunnilla hyödynnetään liikkeitä mm. pilateksesta ja joogasta.

Tunnilla edetään omaa kehoa ja sen rajoja kuunnelleen, harjoitellaan hengityksen käyttöä liikeharjoituksissa, venytellään ja rentoudutaan arjen kiireistä.

Kahvakuula

Kahvakuula-tunnilla tavoitellaan hikeä ja lihaskuntoa! Tunnilla lämmitellään keho avaavin harjottein ja tehdään kahvakuulaa hyödyntäen aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua.

Tunnin lopussa luvassa vielä viimeinen rutistus maitohappoja tavoitellen, jonka jälkeen lyhyet palauttelut ja venyttelyt. Oma kuula mukaan!


Vesitreeni

Vesitreeni ryhmä 1, naisille. Vesitreenissä syke nousee huomaamatta ja kehon päälihasryhmät tekevät töitä veden vastusta hyödyntäen. Tunnilla hyödynnetään erilaisia vesiliikunnan välineitä. Tunti sopii kaikille, jokainen saa oman kuntotason mukaisen harjoituksen. Sopii erinomaisesti ylipainoisille, nivelongelmaisille ja kaikille, ketkä tarvitsevat lempeän mutta tehokkaan liikuntamuodon. 

Lisähuom!  ryhmät Vesitreeni 1 - naisille & Vesitreeni 2 - sekaryhmä.

 Jumpan kesto 35 min, suihkutilaan pääsee 10 min ennen ryhmän alkamista


Keppijumppa

Sisältää kehoa avaavia ja vahvistavia liikkeitä. Niska- selkä- ja hartiaseudun huoltoa.


Kuntojumppa Naiset +55

Lämmittelyssä helpot ja hauskat askelkuviot. Lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa ylläpitävä tunti. Sisältää pitkät venyttelyt.

Lattaritanssi

Kuumien lattarirytmien tahdittama tunti, joka koostuu alkulämmittelystä, askelsarjojen opettelusta sekä koreografian opettelusta sekä tanssimisesta. Loppuun lyhyet venyttelyt.

Tanssin lomassa opetellaan hieman myös tekniikkaa.

Lavis - lavatanssijumppa

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo, ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria.Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppaa, valssia, polkkaa, foxia, salsaa, jenkkaa, rock/jivea, cha chata ja sambaa.

Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.

Rivitanssi/Countrydance

Rivitanssi on hauska ja vauhdikas tanssilaji, jossa tanssitaan yksin ilman paria, yhteisin tanssiaskelin, moniin eri musiikkityyleihin. Laji sopii kaikenikäisille ja -tasoiselle tanssijoille, sillä tuntitarjonnassamme on sekä alkeis- että jatkotason tunnit.

Alkeistunnille et tarvitse ennestään tanssitaustaa, jatkotason tunneilla opetellaan hiukan haastavampia koreografioita.

Tunneille mukaan kevyt vaatetus ja tanssilenkkarit, -tossut tai -kengät.

Tehotreeni

Voimaa ja liikkuvuutta kehittävä ryhmäliikuntatunti, joka sopii jo jonkin verran liikkuneille kuin aktiiviliikkujillekin. Tehotreeni tunnilla liikutaan vaihtuvien teemojen mukaan. Teemat vaihtelevat muun muassa Gymstick -keppijumpasta, tanssiTreeniin, mahtavasta muokkaus-jumpasta, HIIT intervallitreeniin, BootCamppiin, tehoTreeniin ja tehoCircuitiin.

Vastuksena käytetään oman kehon painon lisäksi myös välineitä.​

Äijätreeni

Miehille helppoa ja monipuolista jumppaa mukavassa porukassa musiikkia unohtamatta.

Sopii niin aloittelijoille sekä enemmän liikkuneillekin.

Tunnin sisältö vaihtelee jumpasta lihaskuntoharjoitteluun.

                                           Tanssitreeni

Monipuolista ryhmäliikuntaa eri tanssilajien muodossa. 

Helppoa ja hauskaa tanssin iloa jolla saa sykeen kohoamaan. . 

Tanssitreeni tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden, jossa eri tanssityylit tulevat tutuksi ja kestävyyskunto ja liikehallinta kehittyvät kuin huomaamatta! 

Hathajooga

Hathajooga rauhoittaa mieltä, ylläpitää terveyttä ja parantaa liikkuvuutta. Tunti koostuu erilaisista liikkeistä, eli asanoista, alku- ja loppurentoutuksesta, sekä vaihtelevasti erilaisista hengitysharjoituksista ja meditaatioista. Tunnilla joogataan melko rauhalliseen tahtiin omaa kehoa kuunnellen, välillä kuitenkin myös itseä haastaen. Tunti sopii kaikille, eikä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta.


Toiminnallinen treeni

Toiminnallisella lihaskuntotunnilla haastetaan koko kehoa pääosin oma kehonpainoa hyödyntäen, tunti sopii vasta aloittajalle tai kokeneelle treenaajalle. Tunti sisältää niin hapenottokykyä, liikkuvuutta, kestävyyttä ja lihasvoimaa kehittävää harjoittelua. Tule rentoon treenitunnelmaan, sopii miehille ja naisille.